Autohjælp med bugsering alt fra bil til båd

Har du brug for autohjælp? Hos Langelunds Trailer og Campingvogne i Ikast tilbyder vi både autohjælp samt flytning af bil, campingvogn eller båd. Vi kan udføre skånsom og professionel bugsering af de fleste former for køretøjer og trailere for kunder i hele Jylland. Få servicering af plæneklipper og ATV hos specialister.

Akut og planlagt autohjælp af køretøjer

​Vi tilbyder autohjælp, hvis din bil går i stykker eller bliver skadet. Det kan også være, at den pludselig ikke kan starte. Eller måske har den ingen nummerplader og skal sendes til skrot. Vi kommer for at hente den, hvorpå vi kører den hen til dit autoværksted eller et andet sted. Vi flytter også andre trailere og lignende.

Vi tilbyder følgende inden for vejhjælp:

  • Flytning af bil
  • Flytning af båd
  • Flytning af campingvogn
  • Flytning af andre køretøjer
  • Samt al anden autohjælp.

Der kan være tale om både akut eller planlagt bugsering af en lang række forskellige køretøjer, hvor vi sikrer, at køretøjet bliver flyttet fra A til B på en nænsom måde.​

Kontakt os for at få et tilbud på vejhjælp

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for autohjælp. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, hvis der er tale om en planlagt bugsering. Vi kan også give en pris i telefonen, hvis du har et akut behov.​

Du kan ringe til os på telefon 27 50 34 12​ for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail ltcu@ltcu.d​k, hvis det ikke er akut.

Følg os på Facebook​

​Følg med i vores hverdag, og se spændende opslag og nyheder.

Firmainformation​

Langelunds Trailer og Campingvogne

Rømersvej 42

7430 Ikast

CVR: 15869194

​Øvrige henvendelser: 27 50 34 12​

E-mail: ltcu@ltcu.d​k

Langelunds Trailer og Campingvogne
Overgårdsvej 19
7430 ikast
CVR: 15869194