Servicering af plæneklipper samt servicering af ATV m.v.​

Er det tid til servicering af plæneklipper eller måske servicering af ATV? Hos Langelunds Trailer og Campingvogne i Ikast har vi stor ekspertise med service og reparation af plæneklippere og ATV'ere med videre for kunder i hele Jylland. Derfor kan du trygt lade os varetage servicering af plæneklipper. Det samme gælder servicering af ATV. Her får du også autohjælp i højeste kvalitet.

Reparation og servicering af plæneklipper

​Servicering af plæneklipper rækker over ordinær service såsom olieskift, rensning af luftfilter med videre. Dertil kommer større eller mindre reparationer. Derudover kan vi også udskifte eller slibe knivene på plæneklipperen. Vi tilbyder servicering af plæneklipper efter behov eller i en fast aftale, og det kan for eksempel være om foråret.

Servicering af ATV og lignende maskiner

​Vi tilbyder også servicering af ATV og lignende. Her vil det også være olieskift, rensning af luftfilter og lignende, men naturligvis også bremser med videre.​

Vi kan endvidere ordne den, hvis den går i stykker eller får andre problemer. Servicering af ATV kan også ske i faste intervaller eller efter behov.

Kontakt din reparatør for at få et tilbud på service

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for reparation og servicering af plæneklipper samt inden for servicering af ATV. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til en god og billig pris.

Du kan ringe på telefon 27 50 34 12 for at aftale nærmere med din reparatør. Eller du kan skrive til e-mail ltcu@ltcu.dk, hvis det ikke er akut.​

Følg os på Facebook​

​Følg med i vores hverdag, og se spændende opslag og nyheder.

Firmainformation​

Langelunds Trailer og Campingvogne

Rømersvej 42

7430 Ikast

CVR: 15869194

​Øvrige henvendelser: 27 50 34 12​

E-mail: ltcu@ltcu.d​k

Langelunds Trailer og Campingvogne
Overgårdsvej 19
7430 ikast
CVR: 15869194